Kantonská rýže
- Celková doba 11 min
- 5 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
360 g Thajská rýže
3 Vejce
3 pl. Mražený hrášek
3 pl. Sladká kukuřice
3 Jarní cibulka (nebo velšská), bílá část nasekaná, zelená na tenké plátky
3 pl. Mražené vařené krevety
3 pl. Slanina na kostičky
1 pl. Sladká sójová omáčka
3 pl. Sezamový olej
500 ml Voda
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Do nádoby nalijte sezamový olej. Rozšlehejte vejce.
Fáze 3 /6
Připravte míchaná vejce. Dejte stranou. Osmahněte kostičky slaniny a bílé části cibulek.
Fáze 4 /6
Přidejte kukuřici, hrášek, krevety, rýži, vodu a sójovou omáčku. Přidejte špetku soli.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 6 minut
Fáze 6 /6
Přidejte míchaná vejce. Zamíchejte. Podávejte.