Kachní prsa s mrkvovými hranolkami
- Celková doba 1 hod. 40 min
- 20 min
Příprava - 1 hod. 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
2 os.
500 g Mrkev
2 pl. Olej z hroznových jader
1 pl. Javorový sirup
1 čl Tymián
Sůl, pepř
2 Kachní prsa
1 čl Sušená petrželka
Příslušenství
Gril Oddělovač
Příprava
Fáze 1 /4
Očistěte mrkev. Rozčtvrťte je podélně a poté nakrájejte na 5 cm dlouhé kousky. Vložte je do mísy a smíchejte s olejem, javorovým sirupem, tymiánem, solí a pepřem.
Fáze 2 /4
Na kůži prsou udělejte mřížku, aniž byste nařízli maso. Dochuťte solí, pepřem a petrželkou. Na rozpálené pánvi opékejte prsa 1 minutu z každé strany a poté slijte přebytečný tuk.
Fáze 3 /4
Do přístroje vložte grilovací mřížku a oddělovač. Klikněte na tlačítko Synchronizace a vyberte program HRANOLKY pro P1. Pro P2 vyberte program MASO. Nejprve vložte do přístroje mrkvové hranolky. Po zaznění časovače hranolky promíchejte a na druhou stranu oddělovače položte jedno kachní prso. Pokračujte v pečení. Po 7 minutách kachní prsa otočte a pokračujte v pečení.
Fáze 4 /4
Po dokončení programu postup opakujte s druhou dávkou.