Křupavý kadeřávek
- Celková doba 17 min
- 5 min
Příprava - 12 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
400 g Kadeřávek
2 pl. Olivový olej
1 čl Sušený česnek
0.5 čl Sušená cibule
Sůl, pepř
Příslušenství
Košík na hranolky Odkapávací miska
Příprava
Fáze 1 /5
Kadeřávek nasekejte na hrubo. Listy opláchněte a důkladně osušte.
Fáze 2 /5
Kadeřávek dejte do velké mísy spolu s olivovým olejem. Dbejte na to, aby byl kadeřávek zcela pokrytý olivovým olejem.
Fáze 3 /5
V míse smíchejte sušený česnek, sůl a sušenou cibuli. Osolte a opepřete, poté nasypte na kadeřávek a zamíchejte.
Fáze 4 /5
Třetinu listů kadeřávku dejte do fritovacího koše fritézy Easy Fry Oven & Grill. Do spodní přihrádky dejte odkapávací nádobu. Zavřete dvířka. Nastavte program HRANOLKY na 6 minut při teplotě 190 °C.
Košík na hranolky Odkapávací miska
Fáze 5 /5
Po upečení přendejte křupavý kadeřávek na pečicí papír vychladnout a postup opakujte se zbývajícími listy.