Jemné andaluské gazpacho s mandlemi a česnekem - recept Blen Up | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Jemné andaluské gazpacho s mandlemi a česnekem

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 6 hod. 21 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    1 min
  • Chlazení
    6 hod.

Přísady

2 os.

  • 60 g Blanšírované mandle

  • 0.5 strou. Česnek

  • 35 g Starší chléb

  • 8 cl Mléko

  • 8 cl Studená voda

  • 2.5 cl Olivový olej

  • 1 pl. Červený vinný ocet

  • 20 g Čerstvé zelené hrozny

  • Sůl a pepř

Příslušenství

  • Cestovní láhev 400 ml
    Cestovní láhev 400 ml
  • Cestovní láhev 700 ml
    Cestovní láhev 700 ml

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience.

  • 60g Blanšírované mandle
  • 0.5strou. Česnek
  • 35g Starší chléb
  • 8cl Mléko
  • 8cl Studená voda
  • 2.5cl Olivový olej
  • 1pl. Červený vinný ocet
  • 20g Čerstvé zelené hrozny
  • Sůl a pepř

Fáze 2 /5

Mandle, česnek a chléb vložte do mísy s mlékem a vodou a nechte je alespoň 2 hodiny namočené. Několik mandlí si ponechte na ozdobu.

  • 60g Blanšírované mandle
  • 0.5strou. Česnek
  • 35g Starší chléb
  • 8cl Mléko
  • 8cl Studená voda

Fáze 3 /5

Nalijte všechny ingredience do přístroje, počínaje připravenou směsí. Hrozny si nechte na ozdobu. Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!

  • 60g Blanšírované mandle
  • 0.5strou. Česnek
  • 35g Starší chléb
  • 8cl Mléko
  • 8cl Studená voda
  • 2.5cl Olivový olej
  • 1pl. Červený vinný ocet
  • Sůl a pepř

Fáze 4 /5

Nechte 4 hodiny chladnout.

Fáze 5 /5

Těsně před podáváním ozdobte kapkou olivového oleje, několika mandlemi a několika čerstvými kuličkami zeleného hroznového vína.

  • 60g Blanšírované mandle
  • 2.5cl Olivový olej
  • 20g Čerstvé zelené hrozny