Jednoduchá brioška - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Jednoduchá brioška

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5/5 -

  • Celková doba 45 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 150 g Teplé mléko

  • 30 g Moučkový cukr

  • 1 sáček Sušené pekařské droždí (4,6 g)

  • 280 g Hladká bílá mouka

  • 15 g Rostlinný olej

  • 1 Vejce při pokojové teplotě

  • 3 g Jemná sůl

  • 40 g Změklé máslo

Příslušenství

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Příprava

Fáze 1 /7

Tento recept vyžaduje víko Extra Crisp. Připravte si ingredience.

Fáze 2 /7

V míse smíchejte mléko s cukrem a droždím. Nechte 5 minut odpočívat.

  • 150g Teplé mléko
  • 30g Moučkový cukr
  • 1sáček Sušené pekařské droždí (4,6 g)

Fáze 3 /7

Do mísy nalijte mouku, směs mléka a droždí, olej, vejce a sůl. Hněťte 3 minuty.

  • 150g Teplé mléko
  • 30g Moučkový cukr
  • 1sáček Sušené pekařské droždí (4,6 g)
  • 280g Hladká bílá mouka
  • 15g Rostlinný olej
  • 1 Vejce při pokojové teplotě
  • 3g Jemná sůl

Fáze 4 /7

Přidejte máslo. Hněťte 2 minuty. Nechte 2 hodiny kynout a z těsta vytvarujte kouli. Dejte na 1 hodinu do lednice.

  • 40g Změklé máslo

Fáze 5 /7

Srolujte do klobásy. Jakmile se sroluje, vložte jej do mísy. Nechte 1 hodinu kynout.

Fáze 6 /7

Vypněte Cookeo a nasaďte víko Extra Crisp. Nastavte ruční program na 170 °C na 30 minut.

Fáze 7 /7

Vyjměte z formy a nechte vychladnout na mřížce.