Jednoduchá holandská omáčka
- Celková doba 6 min
- 5 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
8 os.
120 g Horké rozpuštěné máslo
2 Žloutky
2 pl. Čerstvá citrónová šťáva
2 pl. Voda
2 pl. Crème fraîche (kysaná smetana)
Sůl a pepř
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /3
Všechny ingredience dejte do přístroje, počínaje horkým rozpuštěným máslem.
Fáze 2 /3
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 3 /3
Omáčku přelijte do mísy a ihned podávejte nebo uchovávejte teplou ve vodní lázni. Holandskou omáčku si můžete vychutnat s chřestem, pošírovanou rybou, vejci Benedikt nebo dušenou zeleninou, kterým dodají krémovou a bohatou chuť.