Italské pusinky
- Celková doba 1 hod. 45 min
- 15 min
Příprava - 1 hod. 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
76 kusů
4 Vaječné bílky
250 g Cukr
8.5 cl Voda
Příslušenství
Flex metla
Příprava
Fáze 1 /5
Vlijte bílky do mísy přístroji.
Fáze 2 /5
V hrnci zahřejte cukr a vodu, abyste vytvořili cukrový sirup.
Fáze 3 /5
Když sirup dosáhne 110 stupňů, stiskněte "Start" na přístroji, aby se bílky vyšlehaly.
Fáze 4 /5
Když směs dosáhne 118 stupňů, přestaňte vařit. Stiskněte "Start" a pomalu nalijte směs do mísy stroje na vyšlehané bílky.
Fáze 5 /5
Pusinky jsou hotové, můžete je použít v dalším receptu, nebo je můžete upéct v troubě na plechu 1 hodinu a 30 minut při 100 stupních.