Irský sodový chléb
- Celková doba 45 min
- 10 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
200 g Celozrnná mouka
200 g Hladká bílá mouka
320 g Kefírové mléko
1 pl. Jedlá soda (6 g)
0.5 sáček prášek do pečiva (6g)
2 pl. Tekutý med
1 čl Jemná sůl
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /5
Tento recept vyžaduje víko Extra Crisp. Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Všechny ingredience smíchejte stěrkou v misce. Vytvarujte bochník.
Fáze 3 /5
Dno mísy posypte moukou. Umístěte bochník do misky. Udělejte křížek nůžkami.
Fáze 4 /5
Vypněte Cookeo a nasaďte víko Extra Crisp. Nastavte program Manual na 200 °C na 35 minut.
Fáze 5 /5
Vyjměte z formy a nechte vychladnout na mřížce.