Indické hovězí vindaloo - recept undefined | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Indické hovězí vindaloo

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 24 hod. 18 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    12 hod. 3 min
  • Chlazení
    12 hod.

Přísady

4 os.

  • 800 g Hovězí roštěnec

  • 180 g Červená kari pasta

  • 2 pl. Neutrální olej

  • 4 strou. Nasekaný česnek

  • 1 Cibule

  • 3 pl. Zázvor

  • 2 Červené chilli papričky

  • 6 pl. Červený vinný ocet

  • 2 pl. Rajčatový protlak

  • 20 cl Hovězí vývar

  • 2 pl. Silná hořčice

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /7

Připravte si ingredience.

  • 800g Hovězí roštěnec
  • 180g Červená kari pasta
  • 2pl. Neutrální olej
  • 4strou. Nasekaný česnek
  • 1 Cibule
  • 3pl. Zázvor
  • 2 Červené chilli papričky
  • 6pl. Červený vinný ocet
  • 2pl. Rajčatový protlak
  • 20cl Hovězí vývar
  • 2pl. Silná hořčice
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /7

V míse smíchejte hovězí maso a kari pastu a nechte 12 hodin marinovat.

  • 800g Hovězí roštěnec
  • 180g Červená kari pasta

Fáze 3 /7

Přidejte olej do mísy.

  • 2pl. Neutrální olej

Fáze 4 /7

Přidejte cibuli, česnek, zázvor a chilli a opékejte 3 minuty.

  • 4strou. Nasekaný česnek
  • 1 Cibule
  • 3pl. Zázvor
  • 2 Červené chilli papričky

Fáze 5 /7

Přidejte zbývající ingredience a marinované hovězí maso. Přiveďte k varu.

  • 800g Hovězí roštěnec
  • 6pl. Červený vinný ocet
  • 2pl. Rajčatový protlak
  • 20cl Hovězí vývar
  • 2pl. Silná hořčice
  • Sůl, pepř

Fáze 6 /7

Pomalé vaření při vysoké teplotě.

Fáze 7 /7

Podávejte velmi horké a ihned.