Indické hovězí vindaloo
- Celková doba 24 hod. 18 min
- 15 min
Příprava - 12 hod. 3 min
Vaření - 12 hod.
Chlazení
Přísady
4 os.
800 g Hovězí roštěnec
180 g Červená kari pasta
2 pl. Neutrální olej
4 strou. Nasekaný česnek
1 Cibule
3 pl. Zázvor
2 Červené chilli papričky
6 pl. Červený vinný ocet
2 pl. Rajčatový protlak
20 cl Hovězí vývar
2 pl. Silná hořčice
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
V míse smíchejte hovězí maso a kari pastu a nechte 12 hodin marinovat.
Fáze 3 /7
Přidejte olej do mísy.
Fáze 4 /7
Přidejte cibuli, česnek, zázvor a chilli a opékejte 3 minuty.
Fáze 5 /7
Přidejte zbývající ingredience a marinované hovězí maso. Přiveďte k varu.
Fáze 6 /7
Pomalé vaření při vysoké teplotě.
Fáze 7 /7
Podávejte velmi horké a ihned.