Hovězí špízy s teriyaki omáčkou
- Celková doba 1 hod. 26 min
- 20 min
Příprava - 6 min
Vaření - 1 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (17)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
200 g Sýr Comté vcelku
12 plá. Hovězí maso na tenké plátky
6 pl. Sójová omáčka
4 pl. Med
Pepř
12 Dřevěné špejle
Příprava
Fáze 1 /5
Dřevěné špejle namočte na 10 minut do vody.
Fáze 2 /5
Ze sýru odstraňte slupku a nakrájejte jej na kostičky o velikosti 1,5 cm. Kostičky sýru napíchejte na 12 špejlí a obalte je plátky carpaccia.
Fáze 3 /5
Smíchejte sójovou omáčku a med a špízy marinujte asi hodinu v chladničce.
Fáze 4 /5
Grilovací mřížku vložte do nádoby a na ni umístěte špejle s masem. Zahajte proces vaření.
Fáze 5 /5
Špízy posypte jarní cibulkou a trochou sezamových semínek. Podávejte s rýží.