Hovězí ragú s miso polévkou - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Hovězí ragú s miso polévkou

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 1 hod. 15 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    55 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 500 g Hovězí maso na dušení (plec, holeň, oponka, sklíčidlo)

  • 300 ml Miso polévka

  • 1 Cibule oloupaná a jemně nasekaná

  • 10 g Čerstvý zázvor, ostrouhaný a na tenké plátky

  • 250 g Fazolové klíčky (nebo nakrájené čínské zelí)

  • 1 Stonek citronové trávy

  • 400 g Rýžové nudle, uvařené

  • 1 pl. Čerstvý koriandr, omytý a nasekaný

  • 1 pl. Čerstvá máta, omytá a jemně nasekaná

  • 1 pl. Rostlinný olej

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /8

Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

Fáze 3 /8

Čerstvou mátu omyjte a najemno nasekejte.

Fáze 4 /8

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 5 /8

Rozpalte olej. Přidejte fazolové klíčky. Osmahněte. Maso vyjměte.

Fáze 6 /8

Přidejte všechny ostatní ingredience kromě bylinek a nudlí do nádoby.

Fáze 7 /8

Doba vaření: 55 minut

Fáze 8 /8

Přidejte nudle, bylinky a fazolové klíčky. Vyčkejte 5 minut. Podávejte.