Hovězí ragú s miso polévkou
- Celková doba 1 hod. 15 min
- 20 min
Příprava - 55 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
500 g Hovězí maso na dušení (kližka, oponka nebo plec)
300 ml Miso polévka
1 Cibule oloupaná a jemně nasekaná
10 g Čerstvý zázvor, ostrouhaný a na tenké plátky
250 g Fazolové klíčky (nebo nakrájené čínské zelí)
1 Stonek citronové trávy
400 g Rýžové nudle, uvařené
1 pl. Čerstvý koriandr, omytý a nasekaný
1 pl. Čerstvá máta, omytá a jemně nasekaná
1 pl. Rostlinný olej
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
Fáze 3 /8
Čerstvou mátu omyjte a najemno nasekejte.
Fáze 4 /8
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 5 /8
Rozpalte olej. Přidejte fazolové klíčky. Osmahněte.
Fáze 6 /8
Přidejte všechny ostatní ingredience kromě bylinek a nudlí do nádoby.
Fáze 7 /8
Doba vaření: 55 minut
Fáze 8 /8
Přidejte nudle, bylinky a fazolové klíčky. Vyčkejte 5 minut. Podávejte.