Hovězí po katalánsku
- Celková doba 21 min
- 20 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
700 g Mleté hovězí maso
200 g Mleté vepřové maso (nebo maso z klobásy)
2 Vejce
Sůl, pepř
3 pl. Hladká mouka
150 g Zelené olivy bez pecky
90 g Chorizo (na kroužky)
200 ml Voda
30 g Rajčatové pyré (rozpuštěné ve vodě)
3 pl. Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si přísady.
Fáze 2 /7
Do hrnce nalijte olivový olej.
Fáze 3 /7
Hovězí maso smíchejte s vejci a přidejte koření. Vytvarujte masové koule (5/porci). Posypte moukou.
Fáze 4 /7
Masové koule opečte dozlatova na rozpáleném oleji.
Fáze 5 /7
Přidejte ostatní přísady.
Fáze 6 /7
Tlakové vaření.
Fáze 7 /7
Podávejte s rýží.