Hovězí empanadas
- Celková doba 27 min
- 15 min
Příprava - 12 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
2 Linecké těsto
200 g Mleté hovězí maso
3 Jarní cibulky
1 Rajský protlak
1 pl. Paprika
1 Žloutek
1 pl. Olivový olej
Sůl a pepř
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /5
Tento recept vyžaduje připevnění krytu Extra Crisp Lid. Připravte si přísady.
Fáze 2 /5
Do hrnce nalijte olej.
Fáze 3 /5
Osmahněte cibulku. Přidejte maso, rajský protlak, papriku, sůl a pepř. Opékejte 5 min.
Fáze 4 /5
Těsto nakrájejte na 8 koleček. Na jednu polovinu umístěte náplň, poté přehněte a konec slepte. Potřete žloutkem a vložte je do hrnce. Neskládejte jednotlivé kusy na sebe.
Fáze 5 /5
Nasaďte víko Extra Crisp Lid a spusťte ruční program: 12 min na 200 °C. Během vaření otáčejte.