Guláš
- Celková doba 45 min
- 10 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 pl. Olivový olej
500 g Hovězí špička, na kostky
1 pl. Paprika
1 čl Mletý kmín
1 čl Kmín celý
0.5 Červená paprika, bez semen, nakrájená
1 Cibule, krájená na velké kusy
150 ml Hovězí vývar
Sůl, černý pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si přísady.
1pl. Olivový olej 500g Hovězí špička, na kostky 1pl. Paprika 1čl Mletý kmín 1čl Kmín celý 0.5 Červená paprika, bez semen, nakrájená 1 Cibule, krájená na velké kusy 150ml Hovězí vývar Sůl, černý pepř
Fáze 2 /5
Do hrnce nalijte olej a 10 minut pečte hovězí maso dozlatova. Přidejte zbývající přísady kromě vývaru. Pečte 3 minuty.
1pl. Olivový olej 500g Hovězí špička, na kostky 1pl. Paprika 1čl Mletý kmín 1čl Kmín celý 0.5 Červená paprika, bez semen, nakrájená 1 Cibule, krájená na velké kusy Sůl, černý pepř
Fáze 3 /5
Přidejte vývar a dobře promíchejte, aby se všechny přísady spojily.
150ml Hovězí vývar
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Přidejte sůl a pepř podle chuti. Podávejte a nechte si chutnat!
Sůl, černý pepř