Grilovaný mořský okoun s omáčkou
- Celková doba 40 min
- 20 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (4)
Přísady
8 os.
8 plátek Mořský okoun
3 strou. Sekaný česnek
4 g Pálivé chilli
4 g Paprika
15 cl Olivový olej
Sůl, pepř
6 list Bobkový list
1.5 Plátky citrónu
Příslušenství
Gril
Příprava
Fáze 1 /4
Vložte grilovací mřížku do přístroje a položte na ni pečicí papír.
Fáze 2 /4
Smíchejte česnek, pálivé chilli, papriku, olivový olej a sůl a pepř. Rybu potřete omáčkou.
Fáze 3 /4
Polovinu filet dejte na grilovací mřížku a nastavte program RYBY na dobu 10 minut. Po dokončení tepelné úpravy opakujte s druhou dávkou.
Fáze 4 /4
Filety podávejte s plátkem citrónu a bobkovým listem.