Grilovaný bůček s růžičkovou kapustou a parmazánem
- Celková doba 10 min
- 10 min
Příprava - 0 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
800 g Růžičková kapusta
2 pl. Olivový olej
0.5 čl Sůl
1 čl Provensálské bylinky
140 g Strouhaný parmazán
2 pl. Kuchyňský olej
2 pl. Citrónová šťáva
1 pl. Kari v prášku
2 pl. Tekutý med
6 plá. Vepřová pečeně bez kosti (asi 600 g)
Sůl
Příslušenství
Plech na pečení XL Plech na pečení
Příprava
Fáze 1 /5
Smíchejte olej, citrónovou šťávu, kari v prášku, med a sůl. Plátky bůčku potřete připravenou směsí. Dejte stranou.
Fáze 2 /5
Omyjte růžičkovou kapustu. Nakrájejte ji na půl a dejte do zapékací mísy. Přidejte olivový olej, provensálské bylinky a parmazán. Zamíchejte, aby se růžičková kapusta směsí dobře obalila.
Fáze 3 /5
Zapékací mísu dejte do grilu OptiGrill ještě předtím, než ho zapnete. Gril zavřete a zapněte. Automaticky bude nastaven program MANUAL. Zvolte oranžové nastavení pomocí tlačítka M a stiskněte OK. Po předehřátí přístroje pečte 10 minut.
Fáze 4 /5
Otevřete gril v režimu Kompletní pokrm. Boční termostat nastavte na polohu 3. Bůček dejte na grilovací desku a grilujte 15 minut. V polovině času bůček otočte. V závislosti na velikosti pokrmu může být nutné pokrm připravovat ve dvou dávkách. Růžičkovou kapustu pravidelně míchejte, aby se zbarvila na všech stranách.
Fáze 5 /5
Ihned podávejte.