Grilovaná pražma s bylinkami
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 15 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
1 ks Pražma
2 strou. Stroužky česneku
Sůl
Pepř
Olivový olej
Čerstvý tymián
1 ks Citrón
Petrželka, nasekaná na hrubo
Příprava
Fáze 1 /5
Pražmu omyjte a osušte.
Fáze 2 /5
Nasekejte česnek, otrhejte lístky tymiánu a v míse je smíchejte s olivovým olejem, solí, pepřem, trochou citrónové šťávy a citrónové kůry.
Fáze 3 /5
Celou pražmu potřete směsí, a to hlavně uvnitř, a marinujte.
Fáze 4 /5
Vnitřek pražmy vyložte hrubě nasekanou petrželkou a několika plátky citrónu a nechte 15 minut marinovat.
Fáze 5 /5
Pražmu grilujte na program RYBY.