Grilovaná klobása v hořčici - recept OptiGrill 4in1 XL | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Grilovaná klobása v hořčici

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 10 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    0 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 700 g Klobása vcelku

  • 1 pl. Hrubozrnná hořčice

  • 2 Čirý med

  • 100 ml Pivo

  • 2 Snítky tymiánu

Příprava

Fáze 1 /4

V rendlíku smíchejte med, hořčici, tymián a pivo. Přiveďte k mírnému varu. Za pravidelného míchání vařte, zatímco budete grilovat klobásy.

  • 1pl. Hrubozrnná hořčice
  • 2 Čirý med
  • 100ml Pivo
  • 2 Snítky tymiánu

Fáze 2 /4

Pokud používáte klobásy chipolatas, rozmotejte střívko mezi jednotlivými klobásami a jemně zatlačte na maso, abyste vytvořili jednu dlouhou klobásu. Klobásu stočte a zapíchněte do ní kolmo dvě špejle, aby držela tvar.

Fáze 3 /4

Zapněte gril. Zvolte program KLOBÁSY a stiskněte tlačítko OK. Po předehřátí přístroje položte klobásu na gril a gril zavřete. Grilujte, dokud se kontrolka propečení nerozsvítí červeně.

Fáze 4 /4

Klobásu dejte na talíř a obalte hořčicovou omáčkou.