Glazované telecí maso se zeleninou a rýží
- Celková doba 41 min
- 15 min
Příprava - 26 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 pl. Olivový olej
400 g Pečené telecí maso
2 Mrkve
1 Cibule
100 g Žampiony
120 g Rýže
25 cl Voda
2 pl. Med
2 pl. Sójová omáčka
0.5 čl Sušený česnek
Sůl a pepř
Příslušenství
Fritovací koš
Příprava
Fáze 1 /14
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /14
Do nádoby nalijte polovinu oleje.
Fáze 3 /14
Přidejte telecí pečeni. Opékejte 4 minuty ze všech stran.
Fáze 4 /14
Pečeni vyjměte a dejte stranou.
Fáze 5 /14
Do nádoby vlijte druhou polovinu oleje.
Fáze 6 /14
Přidejte zeleninu. Opékejte po dobu 2 minut.
Fáze 7 /14
Přidejte rýži a vodu. Osolte a opepřete.
Fáze 8 /14
Do nádoby vložte fritovací koš. Do koše umístěte pečeni.
Fáze 9 /14
Nasaďte tlakové víko.
Fáze 10 /14
Tlakové vaření.
Fáze 11 /14
Odstraňte tlakové víko.
Fáze 12 /14
Smíchejte med, sójovou omáčku a sušený česnek. Potřete pečeni touto směsí.
Fáze 13 /14
Grilování.
Fáze 14 /14
Podávejte.