Filet ze pstruha, zapečené avokádo se zeleninou, rozmačkaná mrkev, bylinkový olej
- Celková doba 40 min
- 15 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
150 g Pstruh
1 Avokádo
20 g Paprika červená
150 g Mrkev
0.2 dl Olivový olej
1 Česnek
Sůl
Pepř
1 Citron
Čerstvé bylinky
Příprava
Fáze 1 /4
Ryba: Filet ze pstruha si nasolíme a nakořeníme, (můžeme pokapat citronovou šťávou) a dáme do Easy Fry Grill & Steam na program ryby.
Fáze 2 /4
Zapečené avokádo:Papriku a mrkev nakrájíme na kostičky, které smícháme s olivovým olejem, solí a pepřem. Avokádo si očistíme, zbavíme pecky a naplníme nachystou paprikou a mrkví. Dáme zapéct na režim gril na cca 10 minut.
Fáze 3 /4
Mačkaná mrkev: Mrkev si očistíme, nakrájíme na kolečka a vložíme do EFGS na program Steam na 15 minut. Po dokončení přidáme sůl, pepř a rozmačkáme vidličkou.
Fáze 4 /4
Bylinkový olej: Do mixéru si nalijeme olivový olej, přidáme bylinky podle chuti, sůl, pepř a česnek a rozmixujeme do hladka.Já jsem na bylinkový olej použil tymián, petrželovou nať a bazalku.