Expresní boloňské lasagne
- Celková doba 35 min
- 15 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 Cibule
4 pl. Olivový olej
500 g Mleté hovězí maso
500 g Drcená rajčata s bazalkou
2 čl Italské koření
9 Lasagne pláty
50 cl Bešamelová omáčka
100 g Strouhaný sýr
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /13
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /13
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /13
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /13
Opékejte mleté hovězí maso a cibuli 3 minuty.
Fáze 5 /13
Přidejte drcená rajčata, italské koření, sůl a pepř. Dobře promíchejte.
Fáze 6 /13
Nasaďte tlakové víko.
Fáze 7 /13
Vaření pod vysokým tlakem.
Fáze 8 /13
Střídejte pláty lasagní, maso a bešamelovou omáčku.
Fáze 9 /13
Zakončete pláty lasagní a bešamelovou omáčkou.
Fáze 10 /13
Přidejte nastrouhaný sýr.
Fáze 11 /13
Odstraňte tlakové víko.
Fáze 12 /13
Manuální režim horkovzdušného fritování.
Fáze 13 /13
Vyjměte lasagne z nádoby a před podáváním nechejte 5 minut odpočinout.