Egyptská rýže
- Celková doba 27 min
- 20 min
Příprava - 7 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
200 g Rýže Basmati, propláchnutá
300 g Mražené vyloupané ocasy krevet královských
200 g Špenát, omytý a velmi jemně nasekaný
2 Sklenice petržele, omytá a velmi jemně nasekaná
2 Stroužek česneku, oloupaný a bez klíčku
4 Bobkové listy
0.66 čl Mletá skořice
2 pl. Rostlinný olej
400 ml Voda
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 3 /6
Přidejte krevety, petržel, špenát a česnek. Zamíchejte a vařte, dokud špenát nezavadne.
Fáze 4 /6
Přidejte ostatní ingredience. Osolte a opepřete.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 7 minut
Fáze 6 /6
Podávejte.