Dušená ryba na turecký způsob - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Dušená ryba na turecký způsob

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5 /5 -

  • Celková doba 20 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    5 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 2 Filety z tresky

  • 200 g Brambory

  • 50 g Nakrájená cibule

  • 30 g Červená paprika

  • 200 g Rajčata

  • 1 pl. Rajčatový protlak

  • 0.5 Citrony

  • 1 Stroužky česneku

  • 0.5 čl Sušené oregano

  • 1 pl. Plochá petržel

  • Sůl

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience.

  • 2 Filety z tresky
  • 200g Brambory
  • 50g Nakrájená cibule
  • 30g Červená paprika
  • 200g Rajčata
  • 1pl. Rajčatový protlak
  • 0.5 Citrony
  • 1 Stroužky česneku
  • 0.5čl Sušené oregano
  • 1pl. Plochá petržel
  • Sůl

Fáze 2 /5

Umístěte rybu do středu mísy

  • 2 Filety z tresky

Fáze 3 /5

Přidejte všechny ostatní ingredience kromě oregana a petrželky.

  • 200g Brambory
  • 50g Nakrájená cibule
  • 30g Červená paprika
  • 200g Rajčata
  • 1pl. Rajčatový protlak
  • 0.5 Citrony
  • 1 Stroužky česneku
  • Sůl

Fáze 4 /5

Tlakové vaření.

Fáze 5 /5

Po uvaření posypeme oreganem a petrželkou. Podávejte horké.

  • 0.5čl Sušené oregano
  • 1pl. Plochá petržel