Dušená dýně - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Dušená dýně

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 55 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    35 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 450 g Nasolená vepřová plec, namočená přes noc ve studené vodě, aby se odstranila sůl

  • 100 g Morteau klobása, nakrájená na plátky

  • 130 g Máslová dýně, zbavená semínek a nakrájená na velké kousky

  • 0.5 Cibule, oloupaná a nakrájená na čtvrtky

  • 130 g Cukety, umyté a nakrájené na velké kousky

  • 150 g Máslová dýně, zbavená semínek a nakrájená na velké kousky

  • 1 Svazek polévkových bylinek

  • 65 cl Voda

  • Pepř

Příprava

Fáze 1 /4

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /4

Vložte všechny ingredience do hrnce, počínaje masem a klobásou Morteau. Dochuťte pepřem.

Fáze 3 /4

Tlakové vaření.

Fáze 4 /4

Podávejte s bramborami vařenými v páře.