Dýňový cheesecake nepečený
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
250 g Plnotučný tvaroh
300 g Lučina
200 g Dýně Hokaido
20 g Vanilkový cukr
80 g Moučkový cukr
200 g Karamelové sušenky
200 g Máslo
Citron
6 Želatina
1 dl
Příprava
Fáze 1 /9
Karamelové sušenky dobře promačkáme s máslem a hotové těsto vmačkáme do formy.
Fáze 2 /9
Necháme v lednici vychladit.
Fáze 3 /9
Očištěnou dýni nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce.
Fáze 4 /9
Zalijeme vínem a zapneme na 5 minut na tlakové vaření.
Fáze 5 /9
Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě.
Fáze 6 /9
Hotovou dýni rozmixujeme společně s nabobtnalou želatinou a necháme zchladnout na pokojovou teplotu.
Fáze 7 /9
Termizovaný sýr (Lučinu), tvaroh, cukr, vanilkový cukr, kůru a šťávu z citrónu dobře metlou smícháme. Do hotové směsi vmícháme rozmixovanou dýni.
Fáze 8 /9
Dobře rozmícháme a nalijeme do formy.
Fáze 9 /9
Párkrát sklepneme a necháme ztuhnout v lednici.