Carbonara gnocchi se smetanou - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Carbonara gnocchi se smetanou

Hodnocení 4 hvězdičky (průměr)

4/5 -

  • Celková doba 8 min
  • Příprava
    5 min
  • Vaření
    3 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 600 g Gnocchi

  • 10 plá. Pancetta, nakrájená (nebo slanina)

  • 2 pl. Olivový olej

  • 4 Žloutky na omáčku

  • 60 g Strouhaný parmazán nebo pecorino

  • 300 ml Nesolený zeleninový vývar

  • 100 g Smetana

  • Pepř

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /6

Dejte třetinu sýru stranou. V misce smíchejte žloutky, zbývající sýr a pětinu vývaru. Do nádoby nalijte olej.

Fáze 3 /6

Osmahněte pancettu.

Fáze 4 /6

Přidejte smetanu, vývar a gnocchi. Opepřete a zamíchejte.

Fáze 5 /6

Doba vaření: 3 minuty

Fáze 6 /6

Přidejte směs žloutků a sýru. Míchejte, dokud směs nezhoustne, a podávejte.