Caldillo de congrio
- Celková doba 30 min
- 20 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
800 g Filety z bílého rybího masa
10 cl Zeleninový vývar (nebo voda)
7 cl Bílé víno
4 Brambory
4 Rajčata
1 Cibule
4 strou. Česnek
1 čl Paprika
2 pl. Rostlinný olej
Sůl
Pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
800g Filety z bílého rybího masa 10cl Zeleninový vývar (nebo voda) 7cl Bílé víno 4 Brambory 4 Rajčata 1 Cibule 4strou. Česnek 1čl Paprika 2pl. Rostlinný olej Sůl Pepř
Fáze 2 /6
Do hrnce nalijte olej.
2pl. Rostlinný olej
Fáze 3 /6
Osmahněte cibuli a česnek. Přidejte víno a papriku. Smíchejte. Přidejte zeleninu, sůl a pepř. Vmíchejte vývar.
10cl Zeleninový vývar (nebo voda) 7cl Bílé víno 4 Brambory 4 Rajčata 1 Cibule 4strou. Česnek 1čl Paprika Sůl Pepř
Fáze 4 /6
Vložte rybu do napařovacího koše, který umístěte nad zeleninu.
800g Filety z bílého rybího masa
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Podávejte.