Brambory s klobásou - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Brambory s klobásou

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 27 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    7 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 800 g Brambory s pevnou dužinou, oškrábané a na kousky

  • 6 Klobásy Chipolata, na tři díly

  • 2 Klobása Merguez (nebo více klobás Chipolata), na tři díly

  • 6 Filety z ančoviček v oleji, nasekané

  • 2 čl Kapary, nasekané (nebo nakládané okurky)

  • 250 ml Hovězí vývar

  • 2 čl Kukuřičný škrob

  • 100 ml Smetana na vaření

  • 2 pl. Strouhaný parmazán

  • 2 pl. Olej

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

  • 800g Brambory s pevnou dužinou, oškrábané a na kousky
  • 6 Klobásy Chipolata, na tři díly
  • 2 Klobása Merguez (nebo více klobás Chipolata), na tři díly
  • 6 Filety z ančoviček v oleji, nasekané
  • 2čl Kapary, nasekané (nebo nakládané okurky)
  • 250ml Hovězí vývar
  • 2čl Kukuřičný škrob
  • 100ml Smetana na vaření
  • 2pl. Strouhaný parmazán
  • 2pl. Olej

Fáze 2 /6

Vložte do nádoby klobásy.

  • 6 Klobásy Chipolata, na tři díly
  • 2 Klobása Merguez (nebo více klobás Chipolata), na tři díly

Fáze 3 /6

Klobásy osmahněte.

  • 6 Klobásy Chipolata, na tři díly
  • 2 Klobása Merguez (nebo více klobás Chipolata), na tři díly
  • 2pl. Olej

Fáze 4 /6

Přidejte směs vývaru a kukuřičného škrobu, smetanu, kapary a ančovičky. Dobře zamíchejte. Pak přidejte brambory.

  • 800g Brambory s pevnou dužinou, oškrábané a na kousky
  • 6 Filety z ančoviček v oleji, nasekané
  • 2čl Kapary, nasekané (nebo nakládané okurky)
  • 250ml Hovězí vývar
  • 2čl Kukuřičný škrob
  • 100ml Smetana na vaření

Fáze 5 /6

Doba vaření: 7 minut

Fáze 6 /6

Přidejte parmazán. Podávejte.

  • 2pl. Strouhaný parmazán