Baskické kuře
- Celková doba 28 min
- 15 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 Kuřecí stehýnka (paličky a stehna oddělená)
1 pl. Olivový olej
250 g Červená, zelená, žlutá paprika, na tenké plátky
150 g Rajčatové pyré
7 cl Bílé víno
5 cl Voda
0.25 Cibule, jemně nasekaná
1 strou. Česnek, nasekaný
1 pl. Mouka
Sůl, pepř, chilli paprička
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nakrájejte papriky: červenou, zelenou a žlutou.
Fáze 3 /8
Nasekejte cibuli.
Fáze 4 /8
Nařezejte horní části stehen až ke kosti. Kuřecí kousky lehce obalte v mouce. Do nádoby nalijte olej.
Fáze 5 /8
Kuřecí kousky osmahněte. Dejte stranou. Přidejte cibuli, poté víno. Zamíchejte.
Fáze 6 /8
Přidejte zbývající ingredience. Kuřecí kousky vložte zpět do nádoby.
Fáze 7 /8
Doba vaření: 13 minut
Fáze 8 /8
Podávejte.