Bacalhau à Gomes de Sà
Tefal
Recept od Tefal

Bacalhau à Gomes de Sà

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 23 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    8 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 600 g Nesolená treska vařená pod tlakem

  • 600 g Brambory vařené pod tlakem

  • 5 cl Olivový olej

  • 2 tenký plátek Cibule

  • 3 strou. Nasekaný česnek

  • 1 Červené papriky nakrájené na proužky

  • 2 pl. Nasekaná petrželka

  • 2 pl. Nasekaná pažitka

  • 60 g Černé olivy

  • 1 kůra Citron

  • 4 Natvrdo uvařená vejce, oloupaná a nakrájená na 4 kousky

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience. Brambory sceďte a z tresky odstraňte kůži.

  • 600g Nesolená treska vařená pod tlakem
  • 600g Brambory vařené pod tlakem

Fáze 2 /5

Do nádoby přidejte olivový olej, papriky, cibuli a česnek.

  • 5cl Olivový olej
  • 2tenký plátek Cibule
  • 3strou. Nasekaný česnek
  • 1 Červené papriky nakrájené na proužky

Fáze 3 /5

Před přidáním ostatních ingrediencí kromě vajec nechejte 4 minuty orestovat a poté nechejte opékat další 2 minuty.

  • 600g Nesolená treska vařená pod tlakem
  • 600g Brambory vařené pod tlakem
  • 5cl Olivový olej
  • 2tenký plátek Cibule
  • 3strou. Nasekaný česnek
  • 1 Červené papriky nakrájené na proužky
  • 2pl. Nasekaná petrželka
  • 2pl. Nasekaná pažitka
  • 60g Černé olivy
  • 1kůra Citron
  • Sůl, pepř

Fáze 4 /5

Tlakové vaření

Fáze 5 /5

Podávejte v zapékací misce. Ozdobte natvrdo vařenými vejci.

  • 4 Natvrdo uvařená vejce, oloupaná a nakrájená na 4 kousky