Bacalhau à Gomes de Sà
- Celková doba 23 min
- 15 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
600 g Nesolená treska vařená pod tlakem
600 g Brambory vařené pod tlakem
5 cl Olivový olej
2 tenký plátek Cibule
3 strou. Nasekaný česnek
1 Červené papriky nakrájené na proužky
2 pl. Nasekaná petrželka
2 pl. Nasekaná pažitka
60 g Černé olivy
1 kůra Citron
4 Natvrdo uvařená vejce, oloupaná a nakrájená na 4 kousky
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience. Brambory sceďte a z tresky odstraňte kůži.
Fáze 2 /5
Do nádoby přidejte olivový olej, papriky, cibuli a česnek.
Fáze 3 /5
Před přidáním ostatních ingrediencí kromě vajec nechejte 4 minuty orestovat a poté nechejte opékat další 2 minuty.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření
Fáze 5 /5
Podávejte v zapékací misce. Ozdobte natvrdo vařenými vejci.