*Yaourt protéiné Skyr
- Celková doba 8 hod. 5 min
- 5 min
Příprava - 8 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
75 cl *Long-life whole milk
105 g *Skyr
Příslušenství
Forma na pečení
Příprava
Fáze 1 /10
*Prepare the ingredients.
Fáze 2 /10
*In a mixing bowl, delicately combine the milk with the Skyr.
Fáze 3 /10
*Pour it into a cake mould.
Fáze 4 /10
*Pour 50 ml of water into the bowl.
Fáze 5 /10
*Place the mould into the steam basket in the bowl.
Fáze 6 /10
*Cook the yoghurts.
Fáze 7 /10
*Leave to cool.
Fáze 8 /10
*Put the Skyr in the fridge for 12 hours.
Fáze 9 /10
*Drain through a fine sieve or clean tea towel for 6 hours.
Fáze 10 /10
*Fill your small glass jars. Store in the fridge.