*Chou-fleur aux épices
- Celková doba 30 min
- 10 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
600 g *Cauliflower florets
1 *Finely chopped red onion
1 pl. *Curry powder
1 čl *Cumin seeds
2 pl. *Chopped fresh parsley
*Salt
Příprava
Fáze 1 /9
*Prepare the ingredients.
Fáze 2 /9
*Chop the parsley.
Fáze 3 /9
*Put the cauliflower in the steam basket.
Fáze 4 /9
*Pour 250 ml of water into the bowl. Place the steam basket into the bowl.
Fáze 5 /9
*Cook on steam boost.
Fáze 6 /9
*Remove the basket. Wash and dry the bowl.
Fáze 7 /9
*Add the oil, onion, curry and cumin. Add salt and fry for 5 minutes, stirring the whole time.
Fáze 8 /9
*Add the cauliflower florets. Stir and fry for 5 minutes.
Fáze 9 /9
*Add the parsley and serve hot or warm.