Jahodovo-pomerančová polévka

Jahodovo-pomerančová polévka

Dezert

  • 4

    Počet osob

  • Průměrné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Suroviny

  • 750g jahod
  • šťáva z 1 pomeranče
  • 150g cukru
  • 4 lžíce likéru Grand Marnier
  • 30 cl vody
  • lístky máty

Postup

Jahody omyjte a odstraňte z nich lístky.

Do hrnce nalijte vodu a přidejte cukr, pomerančovou šťávu a 500 g jahod. Tlakový hrnce zavřete.

Jakmile začne z hrnce unikat pára, stáhněte tepotu a vařte po dobu odpovídající tabulce níže.

Clipso Control: 2 min

Clipso: 3 min

tlakové hrnce se svorkou: 3 min

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu