Počet receptů: 411

Špenát se smetanou a pepřem
Špenát se smetanou a pepřem

Špenátové listy zbavte stonků a omyjte. Do hrnce nalijte 75 cl vody a špenát vložte do napařovacího košíku, ten umístěte do nejvyšší polohy a hrnec zavřete. Tlakový hrnce zavřete. Jakmile začne z hrnce unikat pára, stáhněte tepotu a vařte po dobu odp ...

Příloha Levné Snadné 10 min 4 min
Sladko-kyselé červené zelí
Sladko-kyselé červené zelí

Všechny ingredience smíchejte v pánvi Igenio a za občasného míchání vařte na mírném ohni asi 30 minut nebo do změknutí. Vyjměte česnek. Podávejte horké nebo studené. ...

Příloha Průměrné Velmi snadné 5 min 30 min
Cannelloni s mrkví, pomerančem a koriandrem
Cannelloni s mrkví, pomerančem a koriandrem

Mrkev vcelku vařte v napařovacím košíku po dobu 15 minut společně s hlavním chodem a dezertem. Mezitím v pánvi přiveďte k varu mrkvovou šťávu a nechte ji zredukovat na čtvrtinu. Přidejte olivový olej a ochuťte. Po 11 minutách vaření otevřete víko, vy ...

Hlavní chod Průměrné Střední 10 min 15 min
Filet z lososa se směsí divoké a bílé rýže
Filet z lososa se směsí divoké a bílé rýže

Filety z lososa vložte na pečicí plech, přidejte rybí vývar a polovinu nasekaného kopru. Vařte v páře po dobu 20 minut zároveň s předkrmem a dezertem. Po 16 minutách slijte šťávu do kastrůlku a k lososovi přidejte rýži na ohřátí. Zakryjte víkem, stis ...

Hlavní chod Nákladné Střední 10 min 10 min
Teplý olivový koláč
Teplý olivový koláč

Smíchejte mouku s práškem do pečiva. Přidejte vejce, smetanu, olivový olej, nasekané zelené olivy, petrželku, sůl a pepř. Směsí naplňte skleničky do dvou třetin a vložte do košíku č. 3. Vařte v páře po dobu 15 minut. Vyjměte z parního hrnce. Podávejt ...

Pauza na svačinu Levné Velmi snadné 5 min 15 min
Guláš
Guláš

Maso okořeňte solí, pepřem a paprikou. Na termostatu nastavte teplotu 130°C v režimu Opékání a na oleji opečte maso spolu s cibulí. Když je maso opečené dozlatova, přidejte stroužky česneku, rajčatové pyré a mouku. Opékejte 2 až 3 minuty. Na termosta ...

Hlavní chod Nákladné Střední 20 min 2H30
Jablečné pusinky s omáčkou z maracuji a skořice
Jablečné pusinky s omáčkou z maracuji a skořice

Ušlehejte vaječné bílky s cukrem dotuha. Dušená jablka napěchujte do vyjadřincovaných jablek a otvor zakryjte sněhem z bílků. Vařte v páře po dobu 15 minut zároveň s předkrmem a hlavním chodem. Mezitím smíchejte dužinu maracuji s cukrem, vodou a skoř ...

Dezert Průměrné Střední 10 min 15 min
Rýže s nudlemi vermicelli
Rýže s nudlemi vermicelli

Rýži namočte v misce se studenou vodou. Na termostatu nastavte teplotu 100°C v režimu Rýže/Rizoto. Do mísy dejte máslo a opékejte na něm vermicelli po dobu 5 minut. Na termostatu nastavte teplotu 160°C v režimu Smažení a vařte 5 minut. Snižte teplotu ...

Příloha Levné Snadné 10 min 30 min
Bramborové samosy
Bramborové samosy

Brambory uvařte ve vodě nebo v páře. Důkladně je rozmačkejte a smíchejte s koriandrem, kari kořením a cibulí. Pláty těsta Warka nebo filo těsta rozkrájejte na poloviny. Na každou polovinu plátu těsta položte trochu náplně a složte do tvaru samosy. K ...

Příloha Levné Střední 15 min 15 min
Losos tandoori s osvěžující raitou
Losos tandoori s osvěžující raitou

Lososa nakrájejte na kostky a posypte kořením tandoori- Dejte marinovat do chladničky. Smíchejte 1/4 jogurtu s chilli, mátou, římským kmínem, solí a pepřem. Dejte chladit, aby se chutě prolnuly. Oloupejte rajče. Vyjměte z něj dužinu a rajče nakrájejt ...

Předkrmy Průměrné Střední 5 min 20 min
Hranolky
Hranolky

Do mísy vlijte olej. Na termostatu nastavte teplotu 180°C v režimu Hluboké smažení. Vložte hranolky do košíku. Jakmile světelný indikátor teploty zhasne, ponořte hranolky do horkého oleje a vařte zhruba deset minut. Vyjměte, nechte okapat a osolte. ...

Příloha Levné Snadné 5 min 20 min
Ovocné špízy v citronovo-zázvorové omáčce
Ovocné špízy v citronovo-zázvorové omáčce

Ovoce napíchejte na špízové jehly a střídejte přitom různé druhy ovoce. V mělké misce nebo nádobě na přípravu rýže elektrického napařovacího zařízení smíchejte zbývající ingredience. Vložte špízy do nádoby a nechejte asi 1 hodinu marinovat. Občas je ...

Dezert Průměrné Velmi snadné 10 min