Vegetariánský burger

Vegetariánský burger

Hlavní chod

  • 6

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Suroviny

  • 6 velkých rajčat marmande, omytých
  • 6 seitan steaky (100/125 g) (z bio obchodu)
  • 6 plátků ementálu
  • 120 g velkých sladkokyselých okurek na plátky
  • 150 g bílé cibule, oloupané a na tenké plátky
  • 6 lžiček kečupu (nebo hořčice nebo burger omáčky)
  • 3 lžičky olivového oleje
  • Sůl, pepř

Postup

Připravte si ingredience. Nakrájejte rajčata na půlky a použijte jako burger housky. Do nádoby nalijte olej. Restujte cibuli na oleji, dokud nezměkneme. Vytvořte burgery: spodní půlka rajčete, omáčka, cibule, okurka, steak, sýr, horní půlka rajčete. Vložte rajčatové burgery do nádoby. (pokud je jich 6, umístěte 4 na dno a 2 nahoru, horními částmi do boku). Přidejte 10 cl vody. Doba vaření: 6 minut Opatrně vyjměte burgery ven. Podávejte.

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu