Počet osob
Cena
Obtížnost
Doba přípravy
Doba vaření
Šalotku oloupejte a bůček, játra a vepřovou panenku nakrájejte na kostky. Šalotku vložte do nádoby robota se sekacím nožem a zpracujte 20 s rychlostí 12. Sekací nůž vyměňte za míchací nástavec. Přidejte bůček, játra a máslo a spusťte program Pomalé vaření P1 na 4 min. při teplotě 130°C.
Míchací nástavec vyměňte za sekací nůž. Přidejte kaštany, petrželku a jablko. Přidejte sůl, pepř a koření zpracujte 10 s rychlostí 12. Směs nahrňte do středu mísy pomocí stěrky a zpracujte dalších 10 s. Pokud chcete, aby nádivka byla jemnější, mixujte déle.
Nádivka je hotová pro přípravu pečené nadívané krůty nebo kapouna.
TIP: Nádivku lze zmrazit pro pozdější použití.
Najít návody k použití pro vaše produkty Tefal.
Získat odpovědi na otázky.
Naši poradci jsou k vašim službám.