Počet osob
Cena
Obtížnost
Doba přípravy
Doba vaření
Brambory oloupejte a rozkrájejte na 2,5cm kostičky.
Vložte je do hrnce a zalijte vodou.
Přiveďte k varu a pak slijte.
Nakrájejte rybu na kousky.
V otevřeném hrnci rozpusťte máslo.
Položte rybu do hrnce kůží nahoru.
Při nízké teplotě nechejte po obou stranách asi 5 minut zhnědnout.p>
Několik minut před koncem vaření přidejte brambory a osmahněte dohněda.
Přidejte víno, petrželku, celer, sůl a pepř.
Zvolte hodnotu tlaku 1.
Nastavte úroveň tlaku 1.
Zajistěte pokličkou a nechejte natlakovat.
Vařte po dobu 12 minut.
Ihned podávejte.
Najít návody k použití pro vaše produkty Tefal.
Získat odpovědi na otázky.
Naši poradci jsou k vašim službám.