Počet osob
Cena
Obtížnost
Doba přípravy
Doba vaření
Před vařením namočte fazole na hodinu do vroucí vody(pokud nevaříte v tlakovém hrnci, je fazole třeba namočit přes noc).
Pak vodu slijte a luštěniny důkladně propláchněte pod tekoucí vodou.
Vložte fazole do tlakového hrnce s 1,2 litru vody.
Nastavte úroveň tlaku 2.
Zajistěte pokličkou a nechejte natlakovat.
Snižte teplotu a 17 minut vařte.
Odstavte hrnec ze sporáku a nechejte ho stát při pokojové teplotě, aniž byste měnili nastavení hodnoty tlaku, dokud ukazatel tlaku sám neklesne. Slijte vodu z fazolí.
Ve středně velké míse smíchejte teplé fazole se všemi ostatními ingrediencemi a dobře promíchejte.
Ochuťte a podávejte ještě teplé.
Najít návody k použití pro vaše produkty Tefal.
Získat odpovědi na otázky.
Naši poradci jsou k vašim službám.