Počet osob
Cena
Obtížnost
Doba přípravy
Doba vaření
Připravte těsto z mouky, oleje, vejce, vody a špetky soli.
Nechejte 1 hodinu odležet na chladném místě.
Mrkev nakrájejte na kostičky a nasekejte cibuli.
Uvařte rybu a slávky v osolené vodě společně s mrkví, cibulí a bobkovým listem.
Když jsou slávky uvařené, vyjměte je ze schránek a nakrájejte najemno.
Nakrájejte rybu a odstraňte z ní všechny kosti. Zelený hrášek uvařte v osolené vodě.
V hrnci připravte hustou bílou omáčku z másla a mouky a 500 ml tekutiny vytvořené smícháním mléka a rybího vývaru.
Přidejte nasekanou rybu, mušle a hrášek.
Vařte po dobu 5 minut.
Vyválejte těsto a vykrájejte z něj kolečka o průměru asi 10 cm, zvlhčete okraje a doprostřed každého kolečka položte lžíci nádivky.
Přehněte v půlce a okraje slepte.
Smažte 8 až 10 minut.
Slijte.
Podávejte se sušenou petrželkou.
Najít návody k použití pro vaše produkty Tefal.
Získat odpovědi na otázky.
Naši poradci jsou k vašim službám.