Počet osob
Cena
Obtížnost
Doba přípravy
Doba vaření
Na sirup: vodu s cukrem vařte po dobu 2 až 3 minut. Přidejte vodu z pomerančových květů. Pokud chcete vyzkoušet jinou příchuť, nahraďte vodu z pomerančových květů citronovou kůrou nebo tyčinkou skořice. Nechte zchladnout.
Příprava koblih: V kastrůlku přiveďte k varu vodu se solí a máslem. Když se voda začne vařit, přidejte mouku a pšeničnou krupici a dobře promíchejte. Až se směs dobře spojí, přidejte po jednom vejce a vždy důkladně promíchejte.
Do mísy vlijte olej. Na termostatu nastavte teplotu 180°C v režimu Hluboké smažení a přiveďte olej k varu. Připravenou směsí na smažení naplňte cukrářský sáček se špičkou ve tvaru hvězdy.
Vytlačujte směs ze sáčku přímo do mísy Versalio, do které můžete vložit košík, a ukrajujte jednotlivé koblihy dle požadované velikosti.
Když jsou dozlatova usmažené, vyjměte je z mísy a nechte okapat na savém papíře. Obalte je v sirupu. Podávejte teplé, posypané pistáciovým práškem.
Najít návody k použití pro vaše produkty Tefal.
Získat odpovědi na otázky.
Naši poradci jsou k vašim službám.