Počet osob
Cena
Obtížnost
Doba přípravy
Doba vaření
V horké pánvi lehce osmahněte kachní prsa kůží dolů. Potřete medem.
Vařte v páře po dobu 15 minut spolu s hroznovým vínem a koncentrovaným kuřecím vývarem.
Na konci doby vaření zabalte filety do alobalu a dejte stranou. V pánvi smíchejte cukr a vinný ocet a zahřívejte do lehkého zkaramelizování. Nalijte šťávu z kachny do pánve, abyste omáčku dodělali, a přidejte hrozny. Dochuťte. Kachní prsa nakrájejte a přelijte omáčkou.
Rozdělte hrozny do skleniček. Přidejte med a vanilkový lusk, poté zakryjte víčky. Vložte skleničky do koše č. 3.
Najít návody k použití pro vaše produkty Tefal.
Získat odpovědi na otázky.
Naši poradci jsou k vašim službám.