Počet osob
Cena
Obtížnost
Doba přípravy
Doba vaření
Ve 100 ml vody rozmíchejte kukuřičný škrob a přidejte víno. Smíchejte šafrán s 50 ml teplé vody. Jehněčí ramínko nakrájejte na kostky (o váze asi 30 g). Oloupejte kořen zázvoru a nakrájejte ho na plátky, stejně tak cibuli. Oloupejte a prolisujte česnek. Nakládané citrony rozkrojte na čtvrtiny. Vyjměte z nich dužinu a ponechte si pouze kůru, kterou nakrájejte na plátky. Olivy rozkrájejte na poloviny.
Zázvor, česnek a cibuli vložte do hrnce ActiFry a smažte po dobu 5 minut. Přidejte maso a smažte dalších 5 minut.
Přidejte ostatní suroviny (olivy, citron, šafrán, víno, vodu s kukuřičným škrobem) a vařte dalších 5 až 10 minut podle toho, jak moc propečené chcete mít maso. Před podáváním přidejte nasekané bylinky.
Najít návody k použití pro vaše produkty Tefal.
Získat odpovědi na otázky.
Naši poradci jsou k vašim službám.