Fazolová polévka s klobásou

Fazolová polévka s klobásou

Polévky

  • 4

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Suroviny

  • 200 g malých klobásek andouille nebo jakékoli uzené klobásy
  • 2 litry kuřecího vývaru
  • Bílé fazole (v plechovce) – (225 g)
  • 1 bobkový list
  • š̌petka šafránu
  • 1 malá cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 sladká červená paprika
  • 1 polévková lžíce mleté sladké papriky
  • 200 g špenátu
  • 100 g rajčat ve vlastní šťávě
  • 1 chilli paprička

Postup

Sladkou papriku a cibuli nakrájejte najemno. Nadrobno nakrájejte česnek, fazole, rajčata ve vlastní šťávě a chilli papričku. Klobásu nakrájejte na kolečka.

Všechny ingredience a koření (kromě špenátu) vložte do multifunkčního hrnce. Na 60 minut zapněte režim STEAM/SOUP.

Poté do horké polévky přidejte špenát.

Promíchejte a můžete servírovat.

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu
  • ALL IN ONE POT CY505E30
    ALL IN ONE POT CY505E30

    Multifunkční tlakový hrnec. Tlakové a pomalé vaření, dušení, pečení, rýžovar a vaření v páře.