Dušený candát v rajčatové omáčce s olivami a kapary

Dušený candát v rajčatové omáčce s olivami a kapary

Hlavní chod

  • 4

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Suroviny

  • 600 g candáta
  • 1 ks česneku
  • 100 g černých oliv bez pecky
  • 1 PL kapary
  • 400 g sterilovaných sekaných rajčat
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 1/2 PL třtinového cukru
  • 2 PL olivového oleje
  • hrst sekané petrželové nati
  • sůl, pepř

Postup

Candáta nakrájíme na osm kousků, olivy překrájíme na polovinu, česnek oloupeme.

Multifunkční hrnec zapneme na program FRY na 10 minut, nalijeme olivový olej, rybu z obou stran opečeme, osolíme, opepříme, zavřeme víko.

Po uplynutí doby otevřeme víko, přidáme bílé víno, rajčata, olivy, kapary, třtinový cukr, zapneme na 15 minut STEW.

Nakonec přidáme nasekanou petrželovou nať

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu
  • ALL IN ONE POT CY505E30
    ALL IN ONE POT CY505E30

    Multifunkční tlakový hrnec. Tlakové a pomalé vaření, dušení, pečení, rýžovar a vaření v páře.