Brambory v řeckém stylu

Brambory v řeckém stylu

Předkrmy

  • 6

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Suroviny

  • 1,4 kg brambor s pevnou dužinou, na malé kostky
  • 450 g okurky, ostrouhané a bez semen, na kostičky
  • 60 g červené cibule jemně nasekané
  • 200 g sýru feta na kostičky a marinovaného v oleji a bylinkách
  • 90 g vypeckovaných černých oliv, na půlky
  • Olej z marinovaného sýru feta (nebo olivový olej)
  • 1,5 Citrón
  • Sůl a pepř

Postup

Připravte si ingredience. Brambory nakrájejte na kostičky. Okurku oloupejte a zbavte semínek. Nasekejte cibuli. Brambory vložte do parního koše, poté do nádoby s 200 ml vody. Doba vaření: 6 minut Nechejte vychladnout a poté přidejte ostatní ingredience. Smíchejte a podávejte chlazené.

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu