Počet osob
Cena
Obtížnost
Doba přípravy
Doba vaření
Nakrájejte plátky hovězího na nudličky asi 3 až 4 cm dlouhé.
Mrkve oloupejte a nasekejte najemno. Cibuli oloupejte a nasekejte najemno.
Maso nechejte na oleji zhnědnout. Dejte ho stranou (nudličky by měly stále být nepropečené).
Z vypečené šťávy a červeného vína připravte omáčku.
Přidejte slaninu a zeleninu. Přidejte mouku a promíchejte, aby se v ní obalily všechny ingredience.
Přidejte svazek bylinek do polévky a špetku cukru a ochuťte solí a pepřem. Promíchejte.
Přiklopte tlakový hrnec pokličkou a nechejte vařit 10 minut od chvíle, kdy hrnec začne pískat.
Po uvaření vraťte maso zpátky do omáčky. Nechejte ho asi 1 až 2 minuty znovu prohřát.
V troubě rozehřejte hamburgerové bulky.
Až budou horké, vložte do nich maso.
Najít návody k použití pro vaše produkty Tefal.
Získat odpovědi na otázky.
Naši poradci jsou k vašim službám.