Bílá květáková polévka

Bílá květáková polévka

Předkrmy

  • 6

    Počet osob

  • Levné

    Cena

  • Velmi snadné

    Obtížnost

  • Doba přípravy

  • Doba vaření

Suroviny

  • 300 g květáku, omytého a na malé růžičky
  • 300 g vařených fazolí haricot
  • 1 bílá cibule, oloupaná a jemně nasekaná
  • 3 stroužek česneku, oloupaný, bez klíčku a nasekaný
  • 1 lžička čerstvě strouhaného zázvoru
  • 150 g tlačenky, na plátky (nebo kostičky slaniny)
  • 900 ml vody
  • 100 g mouky
  • Sůl, pepř

Postup

Připravte si ingredience. Květák omyjte a nakrájejte na malé růžičky. Cibuli oloupejte a najemno nakrájejte. Stroužky česneku oloupejte, odstraňte klíčky a nasekejte. Vložte všechny ingredience do nádoby. Přidejte koření. Doba vaření: 5 minut Podávejte.

Produkty Tefal pro přípravu tohoto receptu