TEFAL COFFEE GT110838

COFFEE GT110838 Melte jednoduchým stisknutím!

S mlýnkem na kávu Tefal zachováte aroma vaší kávy

Začněte své brzké ráno se skvělým aroma čerstvě namleté kávy. Můžete snadno připravit slabší, silnou nebo vyrovnanou chuť kávy podle vašeho přání. Rovněž můžete použít originální mlýnek pro namletí koření nebo jiných ořechů.

Mlýnek na kávu Tefal: Dokonalé mletí stisknutím jednoho tlačítka

S mlýnkem na kávu Tefal se suroviny dokonale namelou v řádu sekund. Ať již jde o kávu, koření nebo oloupané ovoce, suroviny jsou homogenně namleté, aby měly správnou konzistenci, která si zachová aroma a chuť. Pulzní systém tlačítka od Tefalu, které je ideální pro kávu, zajistí, že snadno získáte slabší, silné nebo vyrovnané aroma podle vašeho přání. Tento mlýnek na kávu, který má atraktivní, moderní design a je vyroben z kvalitních materiálů konstrukce a povrchové úpravy, je vybaven nerezovou čepelí a nádobou s bezpečnostním uzávěrem.
Základní prvky
  • Pro mletí kávy, koření a oloupaného ovoce

    Snadno se používá a namele veškeré suroviny v řádu sekund – díky modernímu designu a kvalitní povrchové úpravě může zůstane na kuchyňské lince!

  • Bezpečnost

    Snadné uzamčení nádoby pro maximální bezpečnost.

  • Jednoduchost

    Mletí provádějte jednoduchým stisknutím. Zachováte tak tu správnou konzistenci.

  • Materiál

    Nádoba a čepel z nerezové oceli, které zachová chuť vašich surovin.

  • Příkon

    180 W

Vlastnosti
Nastavení rychlosti Systém 1-2-3  
Počet nožů 1  
Typ nožů nerezová ocel  
Materiál nádoby Nerezová ocel  
Barva Černá  

Pokyny & manuál
Časté otázky
Udržovat kávomlýnek v čistotě je nezbytné pro dosažení nejlepších výsledků, pokud jde o chuť. Většina kávových zrn obsahuje oleje, které se mohou časem zvýraznit, a tím změnit chuť kávy. Po každém použití vyprázdněte zásobník na mletou kávu.
Před čištěním mlýnek vždy odpojte. Mlýnek, napájecí šňůru ani zástrčku nikdy nenamáčejte. K čištění spotřebiče nepoužívejte agresivní saponáty ani abrazivní drátěnky.
Zkontrolujte, zda je spotřebič zapojený do zásuvky a víko je správně nasazené.
Pokud stále nefunguje, obraťte se na autorizované servisní středisko.
Doporučujeme kávová zrna skladovat na chladném a suchém místě. Měla by se uchovávat v neprůhledné, vzduchotěsné nádobě. Kyslík a vlhkost jsou největšími nepřáteli kávy, jakmile se pomele, rychle ztrácí na kvalitě: vlhkost mění chuť i aroma, káva se stává zvětralou, bez chuti. Kyslík oxiduje mletou kávu a posiluje hořkou chuť nápoje; kávová zrna by se proto měla mlít před přípravou kávy.
Záleží na typu kávovaru, který používáte. Proto je také mletá káva na espreso daleko jemnější než pro filtrační kávovar.
Mletí kávy přímo před použitím zachovává jeho aroma a chuť.
Celá kávová zrna můžete uchovávat i několik měsíců. Jakmile se ale namelou, ztrácí káva rychle své aroma. Při pokojové teplotě lze mletou kávu uchovávat 7 až 10 dnů. Pro zachování aroma vaší mleté kávy doporučujeme dodržovat tyto pokyny: uchovávejte mletou kávu v neprůhledné, vzduchotěsné nádobě a v chladničce, kde ji můžete uchovávat po dobu jednoho měsíce.
Pokud je váš kávomlýnek vybaven tříštivým nožem, je možné ho použít také k mletí koření, ořechů a obilnin. Jestliže je kávomlýnek vybaven mlecím kamenem, můžete v něm mlít pouze kávu.