TEFAL FRITÉZA EASY FRY ESSENTIAL 3,5 L EY130815

FRITÉZA EASY FRY ESSENTIAL 3,5 L EY130815 Horkovzdušná fritéza a gril - rychlé a snadné výsledky při přípravě lahodných a zdravých pokrmů
Vychutnejte si lahodné a zdravé pokrmy doma s horkovzdušnou fritézou Tefal Easy Fry Essential. Tato všestranná fritéza bez oleje o objemu 3,5 litru je navržena tak, aby šetřila vzácné místo v kuchyni, aniž by obětovala kvalitu. Poskytuje rychlé výsledky* a zároveň šetří o 50 % více energie v porovnání s tradiční troubou.** Objevte naši výjimečnou technologii horkovzdušného fritování pro pokrmy křupavé navenek a šťavnaté uvnitř při použití menšího množství oleje - máte k dispozici nekonečné možnosti, od dokonalých hranolků, nuget a zeleniny po dezerty.

Referenční číslo: EY130815

Kompaktní horkovzdušná fritéza s objemem 3,5 l pro chutné a zdravé vaření doma

Vychutnejte si lahodné a zdravé pokrmy doma s všestrannou horkovzdušnou fritézou se snadným použitím, která rychle zajistí dokonalé výsledky! Kompaktní design šetří místo v kuchyni a energii, zatímco košík vhodný do myčky nádobí a přesná kontrola teploty zajišťuje bezstarostné vaření. Objevte horkovzdušnou technologii pro chutnější pokrmy smažené v horkovzdušné fritéze s menším množstvím oleje - od dokonale křupavých hranolků po zeleninu nebo dokonce dezerty.

*2x rychlejší než trouba / o 49 % rychlejší než trouba. Test provedený na 600 ml mražených hranolků, ve srovnání s konvekční troubou Tefal. **o 49% nižší než konvekční trouba. Test provedený na 600 g mražených hranolků, ve srovnání s konvekční troubou Tefal/Moulinex.

**vyžaduje o 49 % méně energie než tradiční trouba. Test provedený na 600 ml mražených hranolků, ve srovnání s konvekční troubou Tefal. *

Základní prvky
  • Rychlé a úsporné

    Usnadněte si přípravu vašich oblíbených receptů s horkovzdušnou fritézou, která šetří místo a poskytuje rychlé výsledky* a maximální energetickou úspornost.**

  • Všestranné vaření

    Vychutnejte si snadno připravená, lahodná a zdravá jídla - od dokonale křupavých hranolků a pečeného kuřete po zeleninu a dokonce i dezerty.

  • Horkovzdušná technologie

    Horkovzdušná technologie vytváří dokonalou rovnováhu teploty a proudění horkého vzduchu pro křupavé a dozlatova usmažené pokrmy s minimem tuku nebo zcela bez tuku - o 99 % méně přidaného tuku než fritéza!* *O 99 % méně přidaného tuku: Na 600 g čerstvých hranolků připravených v 7 ml oleje oproti tradičnímu fritování ve 2 l oleje.

  • Díly vhodné do myčky nádobí

    Až budete hotovi, stačí vyjmout košík na smažení a vložit ho do myčky nádobí pro snadné čištění a optimální hygienu.

  • Přesné nastavení

    Vychutnejte si dokonalé výsledky se snadnou přípravou díky vysoce přesné nastavitelné kontrole teploty a časovači - až do 200 °C a 60 minut.

  • Design, který šetří místo

    Ušetřete místo na kuchyňské lince s kompaktní, moderní horkovzdušnou fritézu s objemem 3,5 l - zajišťuje dokonalé a zdravé pokrmy ideální až pro 4 osoby.

  • 15letá opravitelnost za přijatelnou cenu

    Byl navržen pro snadný servis s nízkými náklady a rychlou dodávkou náhradních dílů po dobu 15 let a více díky 6500 servisním střediskům po celém světě.

Příslušenství
Vlastnosti
Množství pokrmu 1  kg
Poklice Neprůhledné  
Časovač    
Odnímatelná pánev PTFE  
Přepínač zapnuto/vypnuto    
Barva Černá  
Pokyny & manuál
Časté otázky
S ActiFry a dávkovací lžící s olejem dle vašeho výběru získáte lehké a křupavé hranolky. Podle své chuti můžete přidat ještě 1 lžíci oleje pro ještě větší jemnost!
Nakrájené brambory před vařením dvakrát opláchněte v míse vody, abyste odstranili přebytečný škrob. Potom je důležité důkladně je osušit kuchyňskou utěrkou a následně přikrýt papírovým ubrouskem. Pokud připravujete hranolky ze zmrazeného polotovaru, nemusíte přidávat olej. Tyto hranolky již olej obsahují a další olej by je mohl rozmočit. Pokud používáte funkci 2 v 1 (mísa + tác), jakmile bude jídlo na tácu připraveno, dosmažte hranolky ještě 2 až 5 minut po odstranění tácu, aby byly křupavější.
Žádný. Zmrazené hranolky již obsahují olej.
Pokud připravujete hranolky ze zmrazeného polotovaru, nemusíte již přidávat olej. Tyto hranolky již olej obsahují.
Možných důvodů je mnoho:
• Možná jste nepoužil(a) správný druh brambor.
• Brambory byly nedostatečně umyty a usušeny před vařením a obsahují stále příliš mnoho škrobu.
• Hranolky jsou příliš tlusté. Nakrájením hranolky ztenčete.
• Nepoužil(a) jste dostatečné množství oleje. Zvyšte množství oleje.
• Může být ucpaný filtr. Filtr vyčistěte.
Velikost hranolku má vliv na to, jak je křupavý nebo měkký.
Čím jsou hranolky tenčí, tím křupavější budou, a naopak, čím jsou hranolky tlustší, tím jsou uvnitř měkké.
Dle vašich chuťových preferencí můžete měnit dobu vaření a způsob řezání vašich hranolků: tenké: 8 x 8 mm / standardní: 10 x 10 mm / tlusté: 13 x 13 mm.
K dosažení co nejlepších výsledků umývejte celé a poté nakrájené brambory v dostatečném množství vody, dokud není voda čistá.
Tak odstraníte co nejvíce škrobu, čímž zabráníte tomu, aby se hranolky k sobě lepily.
Důkladně je osušte použitím suché, savé kuchyňské utěrky.
Před vařením musí být hranolky úplně suché.
Můžete obměňovat svá potěšení a používat různé oleje!
Běžné oleje: olivový, řepkový*, z hroznových jader, kukuřičný, arašídový, slunečnicový, sójový*
Aromatizované oleje: aromatické byliny, chilli, česnek, citron...
Zvláštní oleje: z lískových ořechů*, sezamový*, ze světlice barvířské*, mandlový*, avokádový*, arganový*...
Nedoporučujeme používat olej z vlašských ořechů, který má po tepelné úpravě za následek žluklou chuť.
(*olej na vaření v závislosti na výrobci).
Nepřekračujte maximální množství a doby přípravy uvedené v tabulce receptů, jinak nedosáhnete očekávaného výsledku a můžete zařízení poškodit.
Nedoporučujeme používat jiné čisticí prostředky než mycí prostředky.
Vyčistěte zařízení vlhkou, neabrazivní houbou a mycím prostředkem. Nepoužívejte žádné agresivní čisticí prostředky, čisticí houby ani drsné podložky. Nepoužívejte žádné speciální čisticí prostředky na kovy. Nikdy neponořujte spotřebič pod vodu ani jej neoplachujte.
Pokud si myslíte, že došlo k závadě motoru, odneste spotřebič do autorizovaného servisního střediska ke kontrole.
Během vaření jste pravděpodobně nasolili jídlo. Před koncem vaření nesolte jídlo, aby nedošlo k poškrábání nádoby fritézy ActiFry.
U modelů, které používají zásobník, pro zachování jejich kvality po delší dobu nepoužívejte žádné kovové nádobí.
Pokuste se zařízení zapnout dle postupu uvedeného v příručce k zařízení a zkontrolujte, zda je zásuvka funkční (např. k ní připojte jiné zařízení). Pokud je zásuvka funkční, ale zařízení přesto nefunguje, nepokoušejte se ho rozmontovat ani opravit a zaneste ho do autorizovaného servisu.
Zařízení dále nepoužívejte. Abyste předešli jakémukoli nebezpečí, nechte kabel vyměnit v autorizovaném servisu.
V závěru vaření dosahuje teplota ve fritéze ActiFry asi 180 °C (160 °C uvnitř jídla).
Ano, jedná se o ryze víceúčelový spotřebič, který může být používán k přípravě široké škály jídel.
Váš spotřebič lze využít pro nesčetně množství receptů od předkrmů po dezerty.
Můžete připravit křupavé hranolky, křehké kuře nebo dokonce ovocný koláč...
Brambory skladujte v dobrém sklepě nebo v chladné skříni (při teplotě mezi 6 a 8 °C), mimo dosah světla.
Vaše zařízení obsahuje četné obnovitelné nebo recyklovatelné materiály. Předejte je v místním sběrném středisku.
Pokud se domníváte, že některá část chybí, zavolejte prosím na středisko služeb pro spotřebitele a my Vám pomůžeme najít vhodné řešení.
Přejděte prosím do sekce span „Obchod s příslušenstvím“ na internetové stránce, kde můžete snadno nalézt cokoliv, co budete ke svému výrobku potřebovat.
Podrobnější informace naleznete v oddělení Záruční podmínky na této stránce.