EASY FRY XXL EY701D15XXL řešení křupavých smažených pokrmů pro každý den
XXL fritéza bez oleje jako řešení pro vaše každodenní křupavé smažené jídlo. Užijte si křupavé a chutné smažené jídlo pro recepty bez tuku či téměř bez tuku*. Její XXL kapacita umožní přípravu až 8 porcí (5,6 l) chutného jídla, ideální pro přátele a rodinu. Fritéza Easy Fry XXL umí nejen smažit, ale také rychle grilovat a péct vaše oblíbené recepty!
Nová fritéza bez oleje pro přípravu křupavých a lahodných pokrmů téměř bez oleje*
Snadno použitelná fritéza bez oleje je zdravější řešení pro vaše každodenní XXL křupavé smažené pokrmy. Smažte, pečte, grilujte a pečte svá oblíbená jídla recepty bez tuku. Technologie Air Pulse využívá cyklónové proudění horkého vzduchu, díky kterému jsou pokrmy na povrchu neodolatelně křupavé. Užijte si velkou rozmanitost bez námahy díky 8 přednastaveným režimům: hranolky, kotleta, krevety, dort, pizza, ryby, gril, pečeně. Její exkluzivní košový systém nabízí XXL kapacitu pro celou vaši rodinu, a to s velkým digitálním dotykovým displejem.
Základní prvky
XXL kapacita
kapacita 5,6 l, až 8 porcí.
4 možnosti přípravy pokrmů
smažení, zapékání, grilování, pečení.
Zdravé smažení
S minimální či nulovou spotřebou oleje během smažení, grilování a pečení vašich oblíbených jídel. Od křupavých kousků kuřete až po muffiny s čokoládou, domácí hranolky a lahodné krevety – vyberte si svůj oblíbený pokrm a potěšte svoje chuťové buňky! Odměňte se!
Vysoká přesnost teploty
Vysoce precizní regulace teploty v rozsahu 80 °C až 200 °C pro vždy dokonalé výsledky.
Pohodlné
60-minutový časovač s automatickým vypnutím a zvukovým signálem.
Patentovaný systém košíku
Díky patentovanému systému košíku můžete odstranit mřížku: Toto pomáhá zdola zachytit olej, čímž jsou pak recepty zdravější. Snadno čistitelný košík
S ActiFry a dávkovací lžící s olejem dle vašeho výběru získáte lehké a křupavé hranolky. Podle své chuti můžete přidat ještě 1 lžíci oleje pro ještě větší jemnost!
Nakrájené brambory před vařením dvakrát opláchněte v míse vody, abyste odstranili přebytečný škrob. Potom je důležité důkladně je osušit kuchyňskou utěrkou a následně přikrýt papírovým ubrouskem. Pokud připravujete hranolky ze zmrazeného polotovaru, nemusíte přidávat olej. Tyto hranolky již olej obsahují a další olej by je mohl rozmočit. Pokud používáte funkci 2 v 1 (mísa + tác), jakmile bude jídlo na tácu připraveno, dosmažte hranolky ještě 2 až 5 minut po odstranění tácu, aby byly křupavější.
Možných důvodů je mnoho: • Možná jste nepoužil(a) správný druh brambor. • Brambory byly nedostatečně umyty a usušeny před vařením a obsahují stále příliš mnoho škrobu. • Hranolky jsou příliš tlusté. Nakrájením hranolky ztenčete. • Nepoužil(a) jste dostatečné množství oleje. Zvyšte množství oleje. • Může být ucpaný filtr. Filtr vyčistěte.
Velikost hranolku má vliv na to, jak je křupavý nebo měkký. Čím jsou hranolky tenčí, tím křupavější budou, a naopak, čím jsou hranolky tlustší, tím jsou uvnitř měkké. Dle vašich chuťových preferencí můžete měnit dobu vaření a způsob řezání vašich hranolků: tenké: 8 x 8 mm / standardní: 10 x 10 mm / tlusté: 13 x 13 mm.
K dosažení co nejlepších výsledků umývejte celé a poté nakrájené brambory v dostatečném množství vody, dokud není voda čistá. Tak odstraníte co nejvíce škrobu, čímž zabráníte tomu, aby se hranolky k sobě lepily. Důkladně je osušte použitím suché, savé kuchyňské utěrky. Před vařením musí být hranolky úplně suché.
Můžete obměňovat svá potěšení a používat různé oleje! Běžné oleje: olivový, řepkový*, z hroznových jader, kukuřičný, arašídový, slunečnicový, sójový* Aromatizované oleje: aromatické byliny, chilli, česnek, citron... Zvláštní oleje: z lískových ořechů*, sezamový*, ze světlice barvířské*, mandlový*, avokádový*, arganový*... Nedoporučujeme používat olej z vlašských ořechů, který má po tepelné úpravě za následek žluklou chuť. (*olej na vaření v závislosti na výrobci).
Při vytahování košíku během vaření nehrozí žádné nebezpečí, ale nedoporučuje se to. Sníží se tím teplota uvnitř zařízení a v případě „chytrých” receptů se může stát, že se naruší nastavení vaření určené pro optimální výsledky.
Vyčistěte zařízení vlhkou, neabrazivní houbou a mycím prostředkem. Nepoužívejte žádné agresivní čisticí prostředky, čisticí houby ani drsné podložky. Nepoužívejte žádné speciální čisticí prostředky na kovy. Nikdy neponořujte spotřebič pod vodu ani jej neoplachujte.
Během vaření jste pravděpodobně nasolili jídlo. Před koncem vaření nesolte jídlo, aby nedošlo k poškrábání nádoby fritézy ActiFry. U modelů, které používají zásobník, pro zachování jejich kvality po delší dobu nepoužívejte žádné kovové nádobí.
Pokuste se zařízení zapnout dle postupu uvedeného v příručce k zařízení a zkontrolujte, zda je zásuvka funkční (např. k ní připojte jiné zařízení). Pokud je zásuvka funkční, ale zařízení přesto nefunguje, nepokoušejte se ho rozmontovat ani opravit a zaneste ho do autorizovaného servisu.
Může to mít několik důvodů: • Zařízení není správně zapojeno. • Ještě jste nestiskli tlačítko napájení nebo jste jej stiskli nesprávně. Zkuste to znovu silným stlačením. • Stiskli jste tlačítko napájení, ale zařízení stále nefunguje. Zkontrolujte, zda je víko bezpečně zavřené. • Motory běží, ale zařízení se nezahřívá. Odneste zařízení do autorizovaného servisního střediska a nechte jej zkontrolovat.
Ano, jedná se o ryze víceúčelový spotřebič, který může být používán k přípravě široké škály jídel. Váš spotřebič lze využít pro nesčetně množství receptů od předkrmů po dezerty. Můžete připravit křupavé hranolky, křehké kuře nebo dokonce ovocný koláč...
Přejděte prosím do sekce span „Obchod s příslušenstvím“ na internetové stránce, kde můžete snadno nalézt cokoliv, co budete ke svému výrobku potřebovat.